17.09.2010

PRIMELE VOLUME ALE INTEGRALEI „SENIORII IMAGINAȚIEI” AU AJUNS ÎN ROMÂNIA !

Primele volume din Integrala Seniorii Imaginaţiei au ajuns în România ! Marian Truță și primele cinci titluri

Miercuri, 15 septembrie (data la care odinioară se deschideau şcolile după vacanţa de vară), au ajuns în ţară primele exemplare ale Integralei „Seniorii Imaginaţiei”. Un drum de zece mii de li începe cu primul pas, spune un vechi proverb chinezesc. Cele cinci volume pe care le puteţi observa în imagine reprezintă primul pas dintr-un lung şir, primul pas pe un drum la capătul căruia vom avea cu toţii la îndemână cea mai importantă colecţie de science fiction din România, colecţie care se adresează tuturor, atât specialiştilor dar şi fanilor sau celor care agreează genul science fiction.

Am demonstrat că ne pasă cu adevărat de science fiction-ul românesc, că dincolo de declaraţii şi vorbe noi înţelegem să ne asumăm şi responsabilităţi pe care să le ducem la bun sfârşit. Din acest punct de vedere lucrurile au început să evolueze mulţumitor, SRSFF arătând, chiar şi celor sceptici, că prin pasiune şi bunăvoinţă se pot realiza lucruri frumoase şi în folosul tuturor.

Prin urmare… Integrala există (cărţile arată impecabil), poate fi achiziţionată şi din România, nu numai de pe Amazon. Iar preţul din România este mai mult decât ispititor: începând de la 27 de lei.
Vizitaţi Imaginastore.com pentru detalii sau pentru precomenzi.









Colecţia Seniorii Imaginaţiei : Integrala science fiction-ului românesc

Societatea Română de Science Fiction şi Fantasy împreună cu Editura Eagle demarează un proiect ambiţios care se va derula pe parcursul mai multor ani.
Acest proiect, unic în România, îşi propune să strângă într-o singură colecţie întreaga literatură science fiction de limbă română, de la origini până la sfârşitul mileniului II.


Volume apărute în colecţia Seniorii imaginaţiei:
Phreeria - Mihail Grămescu
Întîlnire cu Meduza - Mircea Opriță
Efectul P - Gheorghe Schwarz
Așteptînd în Ghermana - Dănuț Ungureanu
Lumea lui Als Ob - Voicu Bugariu

Volume în curs de apariţie:
2484 Quirinal Ave - Sebastian A.Corn
Aporisticon - Mihail Grămescu
Nopţile memoriei - Mircea Opriţă
Trip-tic - Liviu Radu
Enigmatic, Pământul - Alexandru Mironov

Niciun comentariu: