16.12.2008

"Lacul Soarelui Lung" - Gene Wolfe (Editura Alexandria)



„Maytera Mint văzu clar faţa zeiţei şi îi auzi vocea. Până şi ea, care cunoştea atât de puţine despre lume şi ar fi vrut să cunoască şi mai puţine, ştia că amândouă erau mult mai frumoase decât faţa şi vocea oricărei muritoare. Semănau foarte bine cu ale ei, iar asemănarea devenea tot mai evidentă până când, în cele din urmă, împinsă de veneraţie şi din modestie exagerată, Maytera Mint închise ochii. Fu cel mai mare sacrificiu pe care îl făcuse vreodată, şi făcuse cu miile, dintre care cel puţin cinci excepţionale.“
Editura Alexandria (Sebeş,Alba)
www.edituraalexandria.ro

5 comentarii:

voicunike spunea...

In sfirsit!aparitia celui de al doilea volum din serie a fost remarcat pe blogul vostru ,o carte exceptionala la fel ca si autorul.

Sorin Camner spunea...

Cu bucurie,te anunţ,Nike-ushor,că am şi cumpărat-o ! :)
Cît de excepţională e sau nu e,rămîne de văzut ! :)

Anonim spunea...

cu bucurie, ma bucur si eu cu voi de bucuria voastra si cartea exceptionala :)
insa eu inca nu am achizitionat-o, astept sa iasa seria intreaga:)dar va sfatuiesc sa nu-mi urmati exemplul, o carte exceptionala oricum!..nu ne jucam!

Mihai A. spunea...

Sunt impresionat. Nu numai ca editura Alexandria incearca sa aduca nume si titluri importante din SF/F, dar si coperta aceasta este extraordinara. La noi mai rar asa coperti :)

voicunike spunea...

Au preferat sa lucreze mai mult la carte si a iesit bine;era vorba sa apara in preajma tirgului dar din cauza alegerilor tiparirea a fost aminata.
Btw,am printre primii care au primit-o prin posta,data viitoare aleg curierul ca sa fiu primul.