14.05.2009

THE YEAR'S BEST FANTASY & HORROR,VOL.2


În curs de apariţie la editura Nemira,în colecţia Nautilus,este volumul doi (728 de pagini) al antologiei lui Ellen Datlow,"The Year's Best Fantasy And Horror".

Traduceri de Mihai Dan Pavelescu, Antuza Genescu, Ana-Veronica Mircea, Mircea Stefancu, Silviu Genescu
Prezentarea editurii :
„The Year’s Best Fantasy and Horror" nu este doar o antologie excelenta, ci o lectura obligatorie pentru toti cei interesati catusi de putin de proza scurta a genului. Pandantul perfect al antologiei "The Year’s Best Science Fiction", editata de Gardner Dozois, ofera panorama completa a ultimelor tendinte in domeniu, iar povestirile ei minunate asigura numeroase nopti de lectura pasionata.”
DAVE ROY, curledup.com
„Daca aveti de gand sa cumparati o singura antologie de literatura fantastica, aceasta trebuie sa fie! Datlow si compania demonstreaza de peste douazeci de ani ca au un ochi perfect antrenat pentru selectarea fantasticului de cea mai inalta calitate, dar si foarte accesibil publicului larg.”
Barnes & Noble
„Nu poti depasi ceva ce este deja «the best»; dar, asa cum o demonstreaza cu fiecare volum editorii acestei antologii de referinta, poti gasi noi perspective si unghiuri de abordare.”
Publishers Weekly
"De doua decenii, an de an, Antologia "Fantasy & Horror" constituie standardul de calitate al literaturii fantastice. Ellen Datlow, Kelly Link si Gavin Grant duc mai departe aceasta traditie iubita de public si recompensata de critici cu numeroase premii literare."

Niciun comentariu: