10.09.2008

Sfarsitul lumii

De cateva saptamani alerg prin Europa, inca n-am terminat, si n-am avut timp sa mai postez comentarii. In fine...timp si posibilitati. Nu m-am putut opri, insa, in a posta un scurt epitaf la decesul speciei umane, mai ales ca am aflat despre inteligenta politica romaneasca, despre cererea Partidului (?) Conservator de a se opri experimentul LHC - Large Hadron Collider.



In asteptarea sfarsitului lumii, propun un pelerinaj la manastiri, cu recitarea Tatalui Nostru in genunchi. Cererea pentru iertarea pacatelor ar trebui insotita de autoflagelare. In fruntea pelerinajului sa stea Codrin Stefanescu si Marius Marinescu impreuna cu toti cei care, necitind in viata lor o carte de fizica, nici macar pe cea dintr-a VI-a, se apuca sa transmita tot felul de aberatii populiste catre publicul cititor de Click, Cancan si Libertatea.

5 comentarii:

voicunike spunea...

Fericiti cei saraci cu duhul ca a lor este toata prostia de pe pamint.

Anonim spunea...

Amin.

Anonim spunea...

Gaura neagra nu trece de Craiova, face stanga-mprejur cand ii ies inainte interlopii lui Caiac...

Aparitie noua ... Seniorii razboiului a lui Klein in traducerea lui Colin, reeditata la editura Pro in format tip ceaslov. Am vazut-o astazi la Humanitas, e din 2008 dar nu stiu cat e de recenta.

Anonim spunea...

as fi vrut sa vad k se intampla dak exploda ''trenuletu'' eram curioasa k pute vsa se intample....si nu kred k muream...nu erau akei oameni aja e prosty inkat sa devoreze intreaga planeta...doreau sa stye de unde a pornit omul adik e unde provine..

Anonim spunea...

pakat k au lukrat atat de mult la acest trenulet..si nu lau pus in aplikare...poate k au fakut asta k kap...eu aja cred..doar au lucratl la acest proiect mai bine de 10 ani...