12.09.2008

Editura Tritonic anunta

La Editura Tritonic a aparut al VIII-lea volum al seriei Amber - Semnul Haosului.



"Merlin se cufunda intr-o halucinatie alaturi de Luke, fiecare putere folosita ori incercare de a gasi o logica pentru ce se intampla in jur dovedindu-se a fi o zbatere in nisipuri miscatoare. Si ca tabloul sa fie complet, o creatura malefica din Haos ii urmareste pe cei doi.
Intre timp, se banieste ca unul din fratii sai incearca sa il asasineze. Insa cea mai surprinzatoare veste este legata de Julia, fosta sa iubita."

Deasemenea se preconizeaza aparitia romanului Judas Unchained, al lui Peter F. Hamilton, volumul al III-lea al Stelei Pandorei, in traducerea lui Mihai Dan Pavelescu.



Judas Unchained, a doua parte din Saga Commonwealth, continua evenimentele terminate abrupt in Steaua Pandorei. Povestea incepe cu mica rezistenta umana care mai exista din ce ramasese din lumile care formau Commonwealth, atacate de catre Primi. Dupa lungi deliberari, fortele umane decid ca nu poate fi o alta solutie pentru finalitatea conflictului decat sa comita genocid si sa-i distruga pe Primi in totalitate. Cu toate acestea, se descopera ca fortele invadatoare ale Primilor planuiesc o invazie mult mai mare, in fata careia umanitatea va fi neputincioasa.

Niciun comentariu: