01.08.2008

ACADEMIA DE VARĂ ATLANTYKRON : A 19-a ANIVERSARE



Între 1 şi 10 August are loc pe insula dunăreană Atlantykron (Capidava,lîngă Cernavodă),a nouăsprezecea manifestare a celebrei tabere estivale SF.

Amănunte aflăm de pe site-ul oficial, www.atlantykron.org :

"Bine ati venit pe site-ul oficial al Academiei de Vara Atlantykron de învăţare. Atlantykron Proiect de viaţă este un experiment de educaţie în natură. Academiei reuneşte experţi de frunte lume, cele mai recente tehnologii şi instrumente de învăţare, şi de tineret din mai multe ţări. Această combinaţie de predare , De învăţare şi de viaţă într-un mediu natural sălbatic şi creează o experienţă de viaţă şi de învăţământ cum alta nu există. Sperăm să vă bucuraţi site-ul nostru şi să ia în considerare alături de noi pentru un eveniment care a crescut pentru a deveni un modern zile fenomene de ştiinţă şi cultură, viaţă şi învăţare , Si speranta pentru viitor."

Promiţător,nu ? Parcă ar fi un fragment din teza de doctorat a tovăraşei Lina Ciobanu ! Mă rog,a triadei Lina,Leana şi Găina ! Revăzută de tov.Pantelimon Găvănescu !

Mai departe...

"Academia are loc pe o insulă de pe Dunăre în apropiere de satul si ruinele romane antice Capidava în România. Un îndepărtate şi insulare pentru cele mai sălbatice ale anului… este transformată într-un loc, şi aproape magice de zece zile în fiecare vară. Faceţi clic aici pentru a afla mai multe despre noi sau aici pentru a vedea impresiile din istoria Atlantykron!"

Faceţi clic,pentru că merită !!!

" Program 2008
Multe programe pentru educaţie şi distracţie vor fi oferite pe principalele domenii de ştiinţă, Creative scris şi de comunicare, arta, sport, cultură, muzică şi mai mult. Aceste cursuri sunt concepute pentru a se concentreze asupra provocărilor şi oportunităţilor care afectează cea mai mare forma de lumea noastra de azi şi de mâine. Faceţi clic aici pentru a vedea preliminare 2008 Ghidul Programului. Final 2008 Pr. ogram Ghidul este programat a fi finalizat în aprilie 2008."


Al dracului capitalizmu'ăsta în putrefacţie ...cum mai afectează iel neuronu' utecizd !!!

Dacă nu ştiţi nimic despre Românica,nu-i nimic,aflaţi de pe atlantykron.org :

"Vizitatori de a Academiei sunt încurajate să ia timp, înainte sau după program la o parte din experienta remarcabila cultura şi istoria ţării. România este una dintre cele mai frumoase tari din Europa de Sud-Est. Puţini mai multe regiuni oferi o afişare dazzling de comorile culturale si artistice decât această ţară, considerată de multe cele mafrumoase din Europa de Est-. România şi-a majestic castele, orase medievale, drumetii mare şi a faunei sălbatice şi încă creanţe regiuni care par bastioane medievale ale unui trecut mult timp de când a pierdut în altă parte."

De-a dreptul dazzling,cum şi-a majestic încă creanţe regiuni care par bastioane medievale !!! De ce ? Foarte simplu ! Pentru că..."ale unui trecut mult timp de cînd a pierdut în altă parte" !!!

Ce puteţi face pe Atlantykron ?

Puteţi participa la diverse proiecte.

"Proiecte planetare ",de exemplu :

"Participă la conferinţe zilnic explorarea început provocările cu care se confruntă lumea de mâine. Explora cu experti de frunte cum ne putem pregăti pentru a aborda provocările globale planetare guvernare, educaţie, schimbările climatice, a sărăciei şi globalizare echitabilă."

Expertul de frunte este Alexandru Mironov şi de la dînsul veţi putea afla cum e cu globalizarea echitabilă a sărăciei în Republica Populară Chineză,superputerea mondială a secolului XXI !

Un alt expert de frunte, Aurel Cărăşel susţine un alt proiect :

"PaleoAstronautics şi UFOs - examinarea dovezilor de om în care au fost create structuri care necesită tehnologie avansata care a fost indisponibil de la acea dată istorică. Were aceste structuri construit folosind inteligenta extraterestrilor? Cum a prezenţei acestor out-of-artifacts locul nostru uman în formă de cultura şi religie?"

Aţi înţeles,da ? Dacă nu, e clar că nu sînteţi nici experţi de frunte,nici atît de evoluaţi încît să pricepeţi limbajul sofisticat al ştiinţei secolului XXI !!!

Dacă nu puteţi să ajungeţi...faceţi clic şi vedeţi live pe www.romaniasf.ro sau pe
www.atlantykron.org,faze unice şi inubliabile !

2 comentarii:

Anonim spunea...

Lol e genial. Dar esti sigur ca e vorba de o tabara SF? Prezentarea ma face sa cred ca e o tabara de dadaism sau un cult de-al lui Cthulhu.

Paragraful meu favorit e: Aflaţi începutul sau tehnici avansate în aer perie de arta. Freehand Studiu de manipulare a unui airbrush şi mijlocii, utilizând presiunea aerului şi la distanţă, pentru a produce aer perie opera de arta. Trebuie sa imi cumpar si eu un set din asta de perii de arta pentru periat aerul.

Anonim spunea...

s-ar crede ca, intre atitia scriitori si traducatori carora le place sa se adune acolo, organizatorii ar fi putut gasi macar unul care sa se indure sa le traduca elucubratiile in limbanoastraiocomoara... traiasca mironovismul ridicat la rang de arta (abstracta). sint curios ce-au folosit pentru traducere? babelfish?