17.11.2015

LANSAREA ROMANULUI SF „MINERAL” DE DĂNUȚ UNGUREANU ȘI MARIAN TRUȚĂ LA GAUDEAMUS : SÂMBĂTĂ 21 NOIEMBRIE, ORA 14.00, STANDUL NEMIRA

Mineral
Lansare de carte și sesiune de autografe 


Mineralde Dănuț Ungureanu și Marian Truță

După succesul fulminant al volumului „Vegetal”, prin urmare, iată că neobositul duo format din scriitorii Dănuţ Ungureanu 
şi Marian Truţă recidivează cu o continuare la înălţimea, spunem noi, romanului de început.

Mineral” este continuarea succesului editorial „Vegetal” semnat de aceiaşi doi autori, întâmpinat cu multe aprecieri din partea cititorilor şi a criticii de specialitate. 

Nemurirea ? Sublimarea sufletului ? O umanitate absolvită de păcate ? 


Sunt promisiunile unei tehnologii revoluţionare, pe care eroii romanului „Mineral” le urmează ca pe singurele speranţe ce le-au mai rămas într-o societate împotmolită la limita neputinţelor sale. 

Ceva se întâmplă însă pe calea către contopirea cu perfecţiunea universului, ameninţând să spulbere ultimele şanse de supravieţuire a speciei. 

Şi, pas cu pas, personajele din „Mineral” înţeleg că oamenii trebuie să găsească mai întâi în sine soluţiile pentru a merge mai departe… Cât despre soluţiile pe care le-au găsit chiar cei doi autori de a scrie această fabuloasă continuare a romanului „Vegetal”, le vom afla de la ei înşişi, precum şi de la invitatul lor, Cătălin Badea Gheracostea.


Sâmbătă 21 Noiembrie 2015, ora 14.30, standul Nemira
       
                 

14.30 – Lansarea Almanahului Anticipația 2016, la care va participa Alexandru Mironov, unul dintre numele cele mai importante de care este legată această apariţie editorială de marcă. 
Personajele din Almanahul Anticipatia ne poartă pe planete depărtate şi exotice, pe Pământ, în trecut şi în viitor, căutând şi descoperind pretutindeni, indiferent de întâmplările extraordinare prin care trec, esenţa spiritului uman. 

 Almanahul Anticipaţia oferă cititorilor săi o colecţie de Imaginar de cea mai bună calitate şi care are darul magic de a rezona cu tot ce avem mai bun în noi.

Sâmbătă 21 Noiembrie 2015, ora 14.30, standul Nemira

                 

15.00 – Discuție despre colecția Nautilus SF și cele mai noi titluri din cadrul acesteia – Războiul etern de Joe Haldeman, cea mai nouă apariţie în prestigioasa colecţie Nautilus, „Regina Zăpezilor” de Joan D. Vinge dar şi antologia „Străzi întunecate coordonată de Gardner Dozois şi George R.R. Martin.

La eveniment vor participa Ana Nicolau, Marian Truţă şi Cătălin Badea-Gheracostea.


Duminică, 22 noiembrie 2015, ora 13.00, standul Nemira

antoinette-wornik---marte-de-foc13.00 – Lansare de carte și sesiune de autografe a romanului „Marte de Foc” de Antoinette Wornik.

În al doilea volum al seriei „Lumi la răspântie”, deschis de romanul Atlantida, acţiunea se deplasează pe mai multe planuri: de la nisipurile de foc ale lui Marte ajungem în lumea adâncă a apelor guvernată de înţelepţii Haruni şi în laboratoarele ultratehnologizate ale Federaţiei Terra. Aparent disparate, toate aceste existenţe sunt unite într-o perspectivă cosmică.

Invitat la acest eveniment este scriitorul Marian Truță.


Niciun comentariu: