14.06.2009

Lost pe scurt ... la Antena 1! :-)

Are Mihai Constantinescu o melodie:

"E-o lume minunata in care veti gasi
Numai copii,
E-o lume cu mult soare si multe jucarii
Pentru copii!"
Stau si ma crucesc. Am gasit la colegii de la TvBlog o stire care m-a lasat mut. La celebra emisiune "Acces direct", moderata de nu mai putin celebrul Madalin Ionescu, au aparut scene din Lost ca reprezentand o ciocnire intre doua avioane deasupra junglei Amazoniene.

Citez, cu permisiunea TvBlog:

"Televiziunea Antena 1 a difuzat in emisiunea “Acces Direct” cateva imagini surprinse de un pasager in momentul coliziunii unui Boeing 737 cu un alt avion, intreg incidentul avand loc deasupra Amazonului. Din pacate, doar unul dintre cele doua avioane a aterizat in siguranta. Boeingul s-a prabusit si nu au existat supravietuitori".



In studio au fost chemati experti care sa analizeze cazul si sa traseze profilul psihologic al celui care a facut pozele. La telefon este chemat pilotul Adrian Iovan pentru o parere avizata.
Madalin Ionescu se intreaba daca cel care a facut pozele nu a avut atata sange rece incat sa lase si o marturie a evenimentului.
In premiera pentru cei de la Antena 1, tinem sa îi anuntam ca marturia celor care s-au prabusit cu avionul a putut fi vazuta in fiecare saptamana, de vreo cinci ani incoace, pe ABC, AXN, TVR si Prima !"

Stirea este preluata de aici:

http://inboc.wordpress.com/2007/02/01/real-plane-crash-pictures-unbelivable/



Iar imaginile din emisiunea lui Ionescu, de pe youtube, sunt elocvente:

http://www.youtube.com/watch?v=SHNvHRzPio8

Asteptam cu interes imagini din 2001 - A Space Odyssey si comentariile despre neobrazarea criminala a masinilor. Sau poate din Terminator si comentarii despre razboiul impotriva terorismului si robotii care s-au aliat cu Al Qaeda.

5 comentarii:

Mircea Pricăjan spunea...

râd în hohote şi acum :)))

Lostmymind spunea...

Nu este adevarat, va spun eu cum sta treaba... aia care au facut Lost s-au folosit de imaginile veritabile... De altfel intreg filmul lost este un cine-verite veritabil ca sa zic asa... Toate fazele cu prabusirea le-am filmat eu precum si intreg filmul Lost...

Anonim spunea...

foarte tareeeee!

Adina spunea...

Uau :D :D

Anonim spunea...

Nu vă luaţi măh nesimporcilor de marele Mădălin care azi mâine ne aduce un veritabil Yoda care să exprime o părere avizată despre ăla de respiră greu. Dacă el zice că aşa a fost atunci cine sunteţi voi sa-l contraziceţi?
E vai...
În orice caz demult nu am mai râs aşa.