27.01.2009

Leapsa pe ouate

Leapsa vine pe teava de calculator: http://simonarrr.wordpress.com/2009/01/26/if-daca/ si de la Lorena.

Stateam si ma gandeam daca sa accept sau nu sa iau leapsa. Nu de alta, da' s-ar putea sa nu am cui s-o dau.

Luni, ziua lu' Nea Nicu. O saptamana obisnuita ce ar debuta cu privirea lunga pe care o arunc in frigider, nuditatea sa pornografica pocnindu-ma in moalele capului. Baiatul meu, tremurand de frig, s-ar trezi si-ar lua-o spre scoala injurand printre dinti uniforma, cravata, tunsoarea si alte asemenea. E tanar rocker, vrea sa-si faca trupa, ii pot pune o vorba buna la metodistii de la T4.
Miercuri - as fi liber, e duminica pe stil vechi, pentru economisirea energiei. Este si ziua de Prospectart, la Observator, unde CTP ar diseca cu bisturiul vorbei ultimul text scris de Lucian Babeanu. Tovarasii Truta, Teodorescu, Lazarescu, Racoasa, Dragu, impruna cu Faure Agachi si cu je, am fi singurii privitori, exceptandu-l pe Mironov. Cam prin spartul targului ar aparea Dan Pavelescu si ne-ar aduce, copiat la un xerox de inteprindere, ultima sa traducere. Este vorba despre romanul Hyperion, de Dan Simmons. Pe sest, ca sa nu se prinda tov. Mironov, care vegheaza din spatele camarutei. El recomanda si acum A.C. Clarke si viziunea sa pozitivista asupra lumii.
Danut ar intreba in continuare daca d-l Hanu a obtinut finantare pentru al II-lea volum al sau. Pe primul il publicase in '92.
De joi, in timp ce nevasta-mea ma toaca cu n-avem aia si n-avem aia, si mai implica-te draga si in treburile casei, uite s-au bagat adidasi in spate, la alimentara, as citii cu incantare cartea de la Dan. Si m-as baga la coada, in timpul liber pe care l-as avea de la fabrica, ce naiba, am un fecior. Duminica, la munca. E zi normala....

Dau leapsa celor de la Cititor SF, lui Feri si lui Mircea Pricajan.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Merci, chiar îmi place. Să vedem ce iasă :)

Anonim spunea...

Nici nu ma gandeam ca un simplu text sa devina asa leapsa colectiva. Dragut... Ah, si multumesc si pentru PR :)

voicunike spunea...

Brrrr!m-a luat cu frig,insa viziunea imi place!(: