10.09.2012

CENACLUL PROSPECTART (SRSFF) : VINERI 14 SEPTEMBRIE 2012, ORA 17.00, CENTRUL CALDERON


              Societatea Română de Science Fiction și Fantasy,
                        vă invită la Cenaclul ProspectArt,
        vineri 14 septembrie 2012, ora 17.00, Centrul Calderon,
            str. Jean-Louis Calderon nr.39, sector 2, București.



Tema:

„Lună Plină”, prima ediție a festivalul filmului fantastic, 16-19 august 2012, Biertan, județul Sibiu

Invitați : Andrei Crețulescu, Cristi Mărculescu, Codruța Crețulescu
Un dialog cu cei trei organizatori ai primului festival de film fantastic din România și vizionarea unui film SF inedit.

 
 
 
O constantă în peisajul SF bucureștean de la relansarea sa în aprilie 2009, ProspectArt este locul de congregare a autorilor, fanilor și cititorilor de SF&F.

Vineri 14 septembrie a.c., ora 17.00, Centrul Calderon, str. Jean Louis Calderon nr.39, sector 2, București

Societatea Română de Science Fiction si Fantasy (SRSFF) este o asociație culturală neguvernamentala și non-profit (ONG), al cărei scop declarat este susținerea și încurajarea genurilor science fiction și fantasy din Romania.
SRSFF a fost înființată în ianuarie 2009, la inițiativa unui grup de scriitori, traducători și fani din Romania, din dorința de a promova literatura și arta SF autohtonă de calitate.

Cenaclul ProspectArt este o initiațivă a Societatii Romane de Science-Fiction și Fantasy (www.srsff.ro/), care își propune să descopere și să pregătească viitoarele generații de scriitori, teoreticieni și artiști ai mișcării SF .


Evenimentul va avea loc la Centrul Calderon, Str. J.L. Calderon nr.39, sector 2, București

Sînt asteptați și invitați să participe la sedințele cenaclului, toti cei care se simt atrași de fenomenul SF&F, tinerii autori care doresc îndrumare si ajutor, iubitorii de SF&F, fani și profesioniști pentru ca împreuna să contribuim la renașterea și dezvoltarea acestei arte în România.

Niciun comentariu: