19.09.2012

ANTOLOGIA SRSFF 2012 : AEVUM AETERNUM

Cea de a patra antologie anuală a SRSFF,  „AEVUM AETERNUM” (2012) dedicată călătoriilor temporale, va fi lansată la ediția din această toamnă a tîrgului de carte Gaudeamus de la Romexpo (21 - 25 noiembrie). Imaginea copertei reproduce lucrarea „The Awakening” a lui Alex Popescu. Coperta antologiei a fost pregătită de colegul Dario Pecarov. Le mulțumim.


Cea de a treia antologie anuală a SRSFF, „Venus” (2011) dedicată erosului în SF. Imaginea copertei reproduce lucrarea „Venus” de Alex Popescu, pregătită pentru SRSFF. Antologator : Antuza Genescu.Cea de a doua antologie anuală a SRSFF, „Pangaia” (2010) dedicată unui concept holistic al integralității. Imaginea copertei reproduce lucrarea „Pangaia” de Alex Popescu, pregătită pentru SRSFF. Antologatori : Dănuț Ungureanu și Marian Truță.
 
 
 
Prima antologie anuală a SRSFF, „Alte țărmuri” (2009). Imaginea copertei reproduce o lucrare a artistului Mihai Zgondoiu. Antologator : Dănuț Ungureanu.SRSFF a lansat în acest an în colaborare cu editura Eagle, și antologia trilingvă de SF croat „Bella Proxima”.

Niciun comentariu: