17.10.2011

„CURIOSITY” : „INVAZIA EXTRATERESTRĂ”, DISCOVERY CHANNEL, ORA 22.00, LUNI 17 OCTOMBRIE 2011

Discovery Channel a lansat luni 26 septembrie la ora 22.00,
„Curiosity”, un serial documentar de referință despre marile întrebări ale omenirii.

Episodul din această seară al serialului Curiosity, Discovery Channel, ora 22.00 :

„Invazia extraterestră”


„Există extratereştri ? Şi, dacă există, ce s-ar întâmpla dacă ar ataca Pământul ? Acest documentar dramatizat evaluează dacă suntem pregătiţi pentru o invazie extraterestră.”


„Discovery Channel a realizat un sondaj de opinie în cinci țări din sud-estul Europei pentru a afla părerile oamenilor despre viața veșnică, originile universului, existența extratereștrilor sau natura umană.
Rezultatele studiului reconfirmă faptul că întrebarile care stau la baza umanității (!?!) suscită în continuare interesul oamenilor, chiar dacă opiniile acestora sunt foarte diverse.
Studiul a fost implementat de compania de cercetare de piață Daedalus Millward Brown, în intervalul august - septembrie 2011, pe eșantioane reprezentative la nivel național pentru populația de peste 18 ani, rezidenți în mediul urban din România, Bulgaria, Croația, Serbia și Slovenia.”


„În România, bărbații în special și persoanele cu vîrsta peste 55 de ani consideră că specia umană va avea numai de cîștigat de pe urma relațiilor cu ființe de pe alte planete, în timp ce tinerii, cu vîrste de pînă la 24 de ani și cei cu venituri mici cred într-o mai mică măsură în existența altor ființe inteligente în Univers.”

„Respondenții români cu vîrste peste 45 de ani, consideră că este mai important să afle dacă există alte forme de viață inteligentă în univers, iar tinerii de pînă în 24 de ani sînt mai interesați să afle cum putem călători în timp, în comparație cu respondenții din alte categorii de vîrstă.”

Iar „experții în extratereștri” sînt deja prezenți pe site-urile agențiilor de știri, xenobiologi de reputație internațională precum Andrei Gheorghe, Mihai Dobrovolschi, Maria Popistașu, Cheloo, Florin Chilian își dau de zor cu presupusul despre subiectul în cauză. Unii dintre ei sînt chiar exobiologi cu studii aprofundate ! :))

Singurul care pare cît de cît în temă datorită pasiunii pentru SF este Alexandru Mironov,
aici.http://curiosity.discovery.com/

Fiecare episod se concentrează asupra unei întrebări importante din știință, tehnologie sau societate și este prezentat de o personalitate internațională precum Stephen Hawking, Morgan Spurlock, Adam Savage, Mike Rowe, Maggie Gyllenhaal, Morgan Freeman, Brendan Fraser, Eli Roth, Robin Williams, Michelle Rodriguez.

Episodul 1- „Did God Create the Universe ?
Episodul 2- „Why is Sex Fun ?
Episodul 3- „Is There a Parallel Universe ?
Episodul 4- „Alien Invasion: Are we ready ?
Episodul 5-„What Sank Titanic ?
Episodul 6- „What's Beneath America ?
Episodul 7- „How Will the World End ?
Episodul 8- „What destroyed Atlantis?
Episodul 9- „I, Caveman

Niciun comentariu: