25.05.2011

EAGLE PUBLISHING HOUSE LA BOOKFEST 2011

Editura Eagle Publishing House are plăcerea să vă invite la cele două evenimente programate pentru această ediţie 2011 a târgului de carte BookFest 2011.
Evenimentele se vor desfăşura în standul Elefant.ro, Pavilion C2 (Fostul pavilion 12), lînga editura Litera.


Colegul și prietenul Mugur Cornilă, forța motrice a editurii Eagle

Sâmbăta, 28 mai 2011

17.40: Lansarea volumului „Enigmatic, Pământul” de Alexandru Mironov

Între orele 17.00-19.00 se va desfășura o sesiune de autografe pentru cîteva titluri din colecția Seniorii Imaginației.

Vor fi prezenți:

Dănuţ Ungureanu - „Aşteptând în Ghermana
Liviu Radu - „Trip-tic
Mircea Opriţă - „Adevărul despre himere” şi „Semnul Licornului
Mihail Grămescu - „Phreeria
Aurel Cărăşel - „Vânătoare de noapte

Michael Haulică - „Madia Mangalena”

Duminică, 29 mai 2011

14.00: Lansarea volumului de povestiri
Planetarium” de Cristian Tudor Popescu, ediţia hardcover


Ediţia Hardcover va fi tipărită în 100 de exemplare, numerotate de la 1 la 100 şi semnate de către autor.
Sesiune de autografe cu Cristian Tudor Popescu.


Eagle va lansa, cu diferite ocazii, ediţii Hardcover în tiraj limitat (100 exemplare numerotate şi semnate de către autori, acolo unde este posibil), pentru toate titlurile din colecţia Seniorii Imaginaţiei.

14.45 Lansarea volumului „Seminţe pentru altă lume” de Florin Munteanu, primul volum în colecţia Eagle MassMasters / Ştiinţă şi cunoaştere.

Sesiune de autografe cu Florin Munteanu.

DIN 15 APRILIE, CĂRȚILE EDITURII EAGLE SÎNT DISPONIBILE EXCLUSIV PE Elefant.ro.

Societatea Română de Science Fiction şi Fantasy împreună cu Editura Eagle a demarat un proiect ambiţios care se va derula pe parcursul mai multor ani.
Acest proiect, unic în România, îşi propune să strângă într-o singură colecţie întreaga literatură science fiction de limbă română, de la origini până la sfîrşitul mileniului II.


Reamintim cititorilor că Eagle Publishing House a publicat în numai opt luni în cooperare cu Societatea Română de Science Fiction și Fantasy, 20 titluri din care 16 în colecția Integralei Science Fiction-ului românesc „Seniorii Imaginației” și volumul colectiv SRSFF 2010 „Pangaia” :

Un proiect marca Eagle şi SRSFF, dus la bun sfîrşit în folosul comunităţii science fiction din România: primul volum colectiv de science fiction românesc în format digital portabil.
„Pangaia” poate fi achiziţionată în două formate digitale:
epub: http://www.imaginastore.com/shop/product.php?id_product=26
şi
mobi: http://www.imaginastore.com/shop/product.php?id_product=27






























Romanul SF inedit „Curtezana onestă şi astrologul”

Voicu Bugariu este artizanul unui roman de-a dreptul fascinant, care – în ciuda prejudecăților unora cu privire la textele de introspecție profundă, se citește cu sufletul la gură.
Subiectul, complex şi subtil, combină o poveste de dragoste aproape imposibilă, deci cu atît mai frumoasă şi mişcătoare, cu ameninţarea unui colaps al civilizaţiei, pămîntescul şi cosmicul, erotismul, straniul, terestrul şi extraterestrul.
Cuceritor prin sinceritatea confesiunii, în care cititorul se regăseşte surprins, sfîrşind deseori prin a renunţa la detaşare şi a se identifica, dar şi prin insolitul situaţiilor, „Curtezana onestă şi astrologul” are toate ingredientele unui bestseller şi chiar mai mult decît atît. Mai mult decât atît fiindcă gravitatea problemelor umane pe care le ia în considerare ridică spectaculos miza scrierii
.” - Dănuţ Ungureanu



Recomandăm prozele lui Dănuţ Ungureanu – „Noi, zeii…” și Feri Balin – „Consolarea”.


Puteţi comanda cărţile din colecţia „Seniorii Imaginaţiei” accesînd www.edituravirtuala.ro şi www.imaginastore.com (românii din diaspora pot accesa secţiunea internaţională Eagle BookStore) sau www.amazon.com.

Pe website-ul editurii titlurile sunt disponibile pentru livrare în data de 15, la fiecare 2 luni (lunile pare din an).

IMPORTANT: Sunt livrate numai titlurile preplătite. Pentru proceduri, accesaţi paginile explicative din website.

În Eagle BookStore ( http://astore.amazon.com/romonl-20) sunt grupate toate titlurile editurii Eagle (inclusiv colectiile „Marea Antologie…”, Seniorii Imaginației, Cassargoz, Phreeria, MassMasters-Essential Works) și vor fi adăugate, de asemenea, toate titlurile în limba română ale altor edituri care vor fi distribuite prin Amazon.com.

În cadrul Integralei există pe lîngă re-editarea propriu-zisă a lucrărilor relevante și două proiecte majore ale science fiction-ului românesc:

Marea Antologie a Anticipaţiei Româneşti” – coordonator Mircea Opriţă

Viitorul Aşa Cum a Fost” – coordonator Ştefan Ghidoveanu

Este vorba despre repunerea în circuitul cultural a textelor (schiţe, povestiri, nuvele) autorilor români care au apărut în diferite publicaţii sau chiar în diferite volume sau antologii, conform unei selecţii în funcţie de anumite criterii.

Astfel, „Marea Antologie a Anticipaţiei Româneşti” va acoperi pe parcursul a mai multor volume, cele mai bune texte tematice din sefeul românesc.

„Viitorul Aşa Cum a Fost” se va ocupa de cele mai bune texte româneşti apărute din 1955 până în prezent într-o serie de publicaţii (CPŞF, Almanahul Anticipaţia, Jurnalul SF etc) indiferent de tematică.

Cele două proiecte vor face parte, structural vorbind, din „Integrala Seniorii Imaginaţiei”, ele vor fi complementare şi vor ajuta la o acoperire cât mai cuprinzătoare a literaturii science fiction din toate timpurile din România.

Volumele se pot achiziţiona de pe site-ul Imaginastore (cu precomandă) sau direct de pe Amazon.com.
http://www.imaginastore.com/shop/product.php?id_product=24

Niciun comentariu: